Vacanță în Delta Dunării

Vacanță în Sulina, ţărmul dintre ape
Vacanță în Delta Dunării

Vacanță în Delta Dunării

Degustă Delta Dunării! Vacanță în Sulina, ţărmul dintre ape: excursie la pădurea Letea cu Safari și prânz tradițional pescăresc + excursie la Vărsarea Dunării în Marea Neagră. Opțional putem organiza transferul cu barca pe ruta Tulcea – Sulina și retur. Variantele 2 - 4 nopți, cazare cu mic dejun.

Rezerv acum o cameră

Perioadă /Cameră
Dublă/Twin
Triplă
Apartament
Apartament 2 dormitoare
2 nopți
1080 RON
1470 RON
1760 RON
1960 RON
3 nopți
1380 RON
1870 RON
2060 RON
2360 RON
4 nopți
1680 RON
2270 RON
2360 RON
2760 RON

Delta Est Hotel îți oferă meniuri speciale, cu preparate tradiționale și ingrediente proaspete, într-un mediu elegant și confortabil. De asemenea, poți profita de ambianța Deltei într-o excursie la vărsarea Dunării în Marea Neagră (…) oportunități unice de a explora natura, cum ar fi excursii cu barca sau drumeții prin pădurea Letea. Poți petrece timp în aer liber, admirând pasările și peisajele uimitoare ale Deltei Dunării.

Vino să descoperi o lume magică
Vacanță în Delta Dunării

Cazare cu mic dejun în perioada 1 aprilie - 31 mai, locuri limitate

Condiții de rezervare și anulare

Întrebări frecvente

Sulina este un ţărm situat între Dunăre şi Marea Neagră, în Delta Dunării.

Pachetul include cazare și mic dejun.

Vei călători cu o barcă deschisă, dotată cu banchete cu spătar şi perne pentru un confort cât mai ridicat, cu o foarte bună stabilitate şi siguranță. Durata acestei excursii este de: 3 – 4 ore până la Letea și 2 – 3 ore durează vizitarea pădurii.

Excursia până la Vărsarea Dunării în Marea Neagră durează 1 – 2 ore. Traseu: Dunăre, Gârla Turcească, canale cu nuferi, cherhana Sf. Gheorghe, vărsarea Dunării în mare; ascultăm povești despre pescuit, localitate, tradiții, plante acvatice și vedem cum se varsă Dunărea în Mare, contemplând apusul.

Vacanța la Delta Est Hotel poate fi rezervată doar ca pachete complete de cazare și demipensiune
Pachetul este în numar foarte limitat şi poate fi achiziţionat doar printr-un email la office@deltaest.ro sau o solicitare pe WhatsApp 0756-894-469.
Transport din Tulcea către Sulina - Delta Dunării
Transportul din Tulcea se realizează pe Dunăre, pe brațul Sulina (...) durează 1,5 h cu ambarcațiuni rapide. Plecarea de pe faleza Dunării, zilnic din două în două ore. ​
Ti-am pregatit o incursiune în tradiții gastronomice Deltaice, vacanță în Delta Dunării

Toate beneficile unei vacanțe reușite

Cazare Paște Delta Dunării
Cazare Paște Delta Dunării
Excursie Delta Dunării
Vacanță în Delta Dunării

Când vrei să fugi de banal, de previzibil, de turismul de masă, când vrei să simți spiritul unui loc, atunci ți se cuvine o experiență specială. După ce tragem linie, clipele petrecute alături de prieteni, familie și cei dragi sunt poate singurele cu adevărat importante în viața unei persoane. Așa că ne-am promis să-i răsfățăm din plin pe toți cei care ne trec pragul. 

Vreau să fiu contactat pentru rezervarea Vacanță în Delta Dunării