Termeni si conditii

Iti multumim ca vizitezi site-ul nostru. DeltaEst.ro este operata de Suru Best Travel S.R.L. Str. A III-a, nr. 116, Oras Sulina, Judet Tulcea CUI: RO47316698 Nr. Reg: J36/775/2022. Cand vizitezi site-ul DeltaEst.ro, cand ne contactezi sau cand faceti o rezervare, ne incredintezi informatiile tale. Scopul acestor „Termeni si Conditii” este sa iti explice ce date prelucram, de ce le prelucram si ce facem cu ele. Iti luam in serios confidentialitatea si nu vindem niciodata liste sau adrese de e-mail. Fiind pe deplin constienti de faptul ca informatiile tale personale iti apartin, facem tot posibilul sa le stocam in siguranta si sa procesam cu atentie informatiile pe care le imparti cu noi. Nu oferim informatii unor parti terte fara a te informa. Aceste informatii sunt importante. Speram ca le vei citi cu atentie.

Prin navigarea pe site-ul DeltaEst.ro sau prin contactarea noastra prin telefon sau email declarari ca ai fost informat in mod adecvat asupra prelucrarii datelor prin parcurgerea acestui document, denumit ,,Termeni si Conditii”.

 1. Acceptul: Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Politicii de confidentialitate si de utilizare si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia. Va rugam vizitati periodic aceasta sectiune pentru a putea vizualiza modificarile survenite pe parcurs.
 2. Conduita: Pensiunea isi rezerva dreptul de a refuza cazarea sau servirea la punctul gastronomic local a clientilor in stare de ebrietate, nepoliticosi sau turbulenti, care prin atitudinea lor aduc prejudicii imaginii pensiunea sau deranjeaza alti clienti.
 3. Continutul site-ului: Permisiunea de utilizare a Site-ului este acordata de catre titular numai in urmatoarele conditii:

  • Site-ul este utilizat exclusiv in scopuri personale si necomerciale;
  • Continutul Site-ului nu este reprodus in medii online sau offline fara acordul in prealabil din partea titularului;
  • Acesta respecta in tot, cu titlu permanent Regulamentul.

 4. Conditii de utilizare: Informatiile si materialele folosite in acest site sunt rezervate de Delta Est Hotel. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest site in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site, fara acordul scris al Delta Est Hotel, este interzisa, toate acestea fiind protejate potrivit prevederilor legii dreptului de autor.Datele si informatiile sunt prezentate in website-ul Delta Est Hotel numai in scopuri informative. Delta Est Hotel isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba atat continutul, cat si structura website-ului in orice moment si fara o notificare prealabila. Datele referitoare la alte companii sunt folosite cu acordul expres al tuturor partilor implicate si pot fi schimbate sau modificate oricand la cererea acestora.
 5. Rezervari: Iubitori ai naturii, animalelor si alimentatiei sanatoase, va putem oferi o multime de produse agroalimentare din productia proprie sub forma unor mancaruri simple si traditionale, preparate cu drag atat pentru noi cat si pentru musafirii nostri. Pentru a ne putea duce la indeplinire aceste dorinte in asa fel incat sa reveniti la noi cu placere de nenumarate ori va rugam sa respectati cu strictete aceste urmatoare reguli de ordine interioara:
  • fumatul este interzis in interiorul pensiunii;
  • interzisa intimidarea prin limbaj sau folosind gesturi, amenintarea de orice fel;
  • interzis accesul la bucatarie;
  • interzis consumul bauturilor si al alimentelor aduse din afara pensiunii;
  • interzisa aruncarea gunoaielor de orice fel, inclusiv mucuri de tigari, in alt loc decat cosuri de gunoi sau scrumiere;
  • interzis excesul de bauturi, sonorizarile de volum ridicat atat in interior cat si in exterior, sau la ore care deranjeaza pe ceilalti turisti cazati.
  • interzis accesul cu animale de companie de orice fel;
  • interzis accesul pe spatiile verzi cu autovehicule de orice fel, acestea putand fi parcate, gratuit, in spatiile amenajate in acest scop, dar numai pentru turistii care beneficiaza de serviciile noastre;
  • interzis aprinsul focurilor de orice natura in afara spatiilor amenajate in acest scop, sau cu material lemnos altul decat deseuri sau uscaturi din padure;
  • interzisa taierea sau mutilarea arbustilor sau copacilor de orice fel;

  In cazul nerespectarii uneia sau mai multor restrictii din acest regulament Delta Est Hotel isi rezerva dreptul de a actiona conform legii pentru incalcarea proprietatii private sau a regulilor interne ale acesteia. Pentru o rezervare ferma este nevoie de achitarea unui avans (prima noapte de cazare sau 50 % din valoarea sejurului in cazul pachetelor), nereturnabil in caz de neprezentare.

 6. Utilizarea site-ului:Delta Est Hotel va autorizeaza sa explorati acest site numai daca utilizarea este in scop personal, necomercial, cu conditia sa mentineti toate simbolurile si textele cu privire la copyright si drepturile de proprietate pe care le contin materialele originale pe orice copie a materialelor. Nu puteti modifica in niciun mod materialele din acest site sau sa le reproduceti, sa le expuneti in public, sa le redistribuiti cu scop comercial. Utilizarea acestor materiale pe alte site-uri sau retele de calculatoare, in orice scop, este interzisa. Materialele din acest site sunt proprietatea Delta Est Hotel si utilizarea neautorizata a acestora poate viola legea dreptului de autor. In conditiile nerespectarii acestor conditii, nu mai sunteti autorizati sa utilizati acest site si trebuie sa distrugeti toate materialele tiparite sau salvate in calculator.
 7. Dreptul de proprietate/Copyright: Continutul acestui site este protejat de catre Legea drepturilor de autor din Romania, precum si de dispozitiile privitoare la copyright (Legea nr. 8/1996, cu modificarile si completarile ulterioare – privind dreptul de autor si drepturile conexe).Continutul DeltaEst.ro poate fi folosit numai in scopuri personale, prin respectarea termenilor impusi de operatorul site-ului. Este interzisa modificarea, publicarea, transmiterea, participarea la transferul sau vanzarea, reproducerea, crearea de elemente derivate, distribuirea, afisajul public sau utilizarea in scop comercial a materialelor si a continutului site-ului, fara acordul proprietarului de drept, adica DeltaEst.ro sau fara mentionarea sursei. DeltaEst.ro nu se face raspunzatoare de eventualele prejudicii, litigii ce pot aparea in urma copierii, stocarii, modificarii ori transferului intregului ori a unei parti din continut in orice mediu. Delta Est Hotel respecta normele impuse de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (M.D.R.T.) in ceea ce priveste criteriile obligatorii privind clasificarea structurilor de primire turistice cu functiuni de cazare de tip Hotel.
 8. Litigii: Drepturile si obligatiile Utilizatorilor Site-ului prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si conditiile a acestui site va fi solutionat mai intai pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta.

POLITICA PRIVINT MESAJELE DE TIP NEWSLETTER

 1. Inregistrare: Pentru abonare la newsletter trebuie sa furnizati adresa de e-mail. Este obligatoriu ca datele introduse in formular sa fie reale. Nu este permisa introducerea datelor false precum si introducerea de date care nu va apartin. Ulterior completarii formularului veti fi abonat automat la newsletter. Furnizorul isi rezerva dreptul de a refuza fara o notificare in prealabil abonarea la newsletter daca se observa ca datele introduse in formular nu sunt reale sau nu va apartin.
 2. Conditii de utilizare: Utilizatorul trebuie sa se asigure ca newsletterele trimise de catre furnizor ajung la destinatie (sunt livrate in Inbox). In cazul in care e-mailurile trimise de catre furnizor ajung in dosarul (folder-ul) de Spam / Junk / Bulk / Trash (automat) sau sunt marcate ca fiind Spam de catre softul folosit (clientul de e-mail), utilizatorul trebuie sa apese pe Not Spam / Not Junk.Nu este permisa sub nicio forma raportarea ca SPAM / Abuz a vreunui newsletter trimis de furnizor. Furnizorul respecta dreptul la intimitate al utilizatorului iar in cazul in care utilizatorul nu doreste sa mai primeasca newsletter-ele trimise de furnizor, este suficient sa se dezaboneze. Dezabonarea este instanta, iar utilizatorul nu va mai primi newslettere ulterioare decat daca se reaboneaza.
 3. Date cu caracter personal: Completand formularul de abonare la newsletter, ca utilizator, va dati acordul, in mod expres si neechivoc ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie stocate si prelucrate de furnizor.Completand formularul de abonare la newsletter, ca utilizator, va dati acordul, in mod expres si neechivoc ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie stocate si prelucrate de furnizor.
 4. Responsabilitate: Furnizorul nu ofera niciun fel de garantie asupra continutului furnizat in newsletter si nu ofera nicio garantie ca serviciul va functiona fara intreruperi sau fara erori, ca defectiunile vor fi remediate sau ca materialele furnizate prin email sunt corecte, exacte si/sau de incredere. Totodata furnizorul nu garanteaza ca probleme de securitate sau erorile umane si/sau ale softului pot fi preintampinate in totalitate.Furnizorul nu poate fi facut responsabil pentru niciun fel de daune, pierderi sau neplaceri cauzate de folosirea serviciului. Raspunderea folosirii serviciului revine in totalitate utilizatorului.Politica anti spam Delta Est Hotel nu tolereaza mesajele nesolicitate (SPAM). Totodata, furnizorul garanteaza ca din momentul dezabonarii, nu veti mai primi editiile viitoare ale newsletter-ului. Fiecare newsletter trimis de catre furnizor va contine instructiuni clare de dezabonare instant (one click).
 5. Incetarea furnizarii serviciului: Oricare dintre parti are dreptul de a inceta furnizarea, respectiv accesul la serviciul de newsletter, oricand, fara invocarea vreunui motiv si fara notificare prealabila. Delta Est Hotel isi rezerva dreptul de a inceta imediat furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat conditiile mentionate mai sus.
 6. Legea aplicabila. Rezolvarea litigiilor: Aceste Politici de Confidentialite sunt guvernate de legea romana. Orice neintelegere in legatura cu executarea acestor Politici de Confidentialite va fi rezolvata pe cale amiabila. Daca o astfel de rezolvare nu este posibila, litigiul va fi inaintat spre solutionare instantelor judecatoresti competente din localitatea in care Delta Est Hotel este inregistrata.
 7. Date De Contact: Pentru orice intrebare privind serviciul furnizat ne puteti contacta pe adresa de mail office@deltaest.ro
 8. Clauze Finale: Furnizorul poate colabora cu terti pentru a va putea oferi in conditii optime serviciul gratuit.Acesti termeni si conditii pot fi modificati ulterior, la orice data de catre Delta Est Hotel, fara a fi necesara o notificare prealabila. Atunci cand se opereaza aceste modificari, Delta Est Hotel va pune la dispozitie o noua versiune a Politcii de Confidentialite pe Site. Utilizatorul este obligat sa verifice periodic acesti termeni si conditii, iar in cazul in care nu mai este de acord, trebuie sa nu mai foloseasca serviciul de Newsletter.

POLITICA PRIVIND PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Incepand cu data de 25 mai 2018 devin aplicabile prevederile Regulamentului European privind protectia datelor cu caracter personal („General Data Protection Regulation – GDPR”). Acestea asigura o securitate si o protectie sporita referitor la datele dumneavoastra personale. Va rugam sa ne acordati asistenta si consimtamantul pentru a fi in masura sa implementam in mod corect aceste prevederi.

Incepand cu data de 25 mai 2018, pentru a fi in masura sa va furnizam serviciile noastre, respectiv sa va putem trimite in continuare oferte privind serviciile turistice, precum si oricare alta forma de servicii de agrement si de alimentatie publica, care ar putea intra sub incidenta interesului dvs., dar si stiri, campanii, invitatii la diverse evenimente, este necesar sa obtinem consimtamantul dumneavoastra expres.

Noua lege a Uniunii Europene referitoare la protectia datelor cu caracter personal, GDPR („General Data Protection Regulation”) a intrat in vigoare pe 25 Mai 2016, dar va incepe sa-si produca efectele incepand cu 25 Mai 2018. Aceasta lege reprezinta cea mai mare schimbare in domeniul protectiei datelor cu caracter personal din ultimii 20 de ani si are obiective care trec mult peste simpla protectie a spatiului privat.

Protectia datelor dumneavoastra cu caracter personal este importanta pentru noi, prin urmare, acordam o atentie deosebita protejarii vietii private a vizitatorilor care acceseaza site-ul Delta Est Hotel, precum si a celor ale caror date cu caracter personal ne-au fost furnizate de o terta parte, sau la care am avut acces dintr-o alta sursa, in conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din data de 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (denumit in continuare „GDPR”).

Va rugam sa acordati o atentie deosebita lecturarii urmatoarei Politici (denumita in continuare „Politica GDPR”) pentru a intelege modul in care vor fi tratate informatiile dumneavoastra („date personale”).

Politica GDPR explica practicile societatii Suru Best Travel S.R.L. (in continuare denumita „Delta Est Hotel”), referitoare la aplicarea prevederilor GDPR, precum si drepturile de care beneficiati cu privire la modul in care informatiile dumneavoastra sunt prelucrate de catre societatea noastra.

Prelucrarea datelor cu caracter personal efectuata de Delta Est Hotel se va realiza intotdeauna in conformitate cu prevederile GDPR, precum si cu reglementarile privind protectia datelor cu caracter personal

Prin Politica GDPR, Delta Est Hotel doreste sa informeze persoanele vizate cu privire la natura datelor cu caracter personal pe care le colectam si le procesam, precum si cu privire la scopurile prelucrarii. In plus, persoanele vizate sunt informate prin intermediul Politicii GDPR si cu privire la drepturile de care beneficiaza.

 1. CINE SUNTEM: Suntem SOCIETATEA Suru Best Travel S.R.L. si actionam in calitea de proprietara si operator al Delta Est Hotel. Datele noastre de identificare sunt: Suru Best Travel S.R.L., Str. A III-a, nr.116, Oras Sulina, Judetul Tulcea CUI:RO47316698 Nr. Reg: J36/775/2022. Avem ca domeniu principal de activitate este CAEN : 5520 Facilitati de cazare pentru vacante si perioade de scurta durata
 2. CE SUNT DATELE CU CARACTER PERSONAL: „Date personale” inseamna orice informatie sau informatii care va pot identifica direct (de exemplu, numele dumneavoastra) sau indirect (de exemplu, prin intermediul datelor pseudonime, cum ar fi un numar de identificare unic). Aceasta inseamna ca datele personale includ lucruri precum numele si prenumele, adresa de e-mail, domiciliul, telefonul mobil, numele de utilizator, fotografiile de profil, preferintele personale si obiceiurile de cumparaturi, continutul generat de utilizatori, informatiile financiare si informatiile privind situatia financiara. Acesta ar putea include si identificatori numerici unici, cum ar fi adresa IP a computerului dumneavoastra sau adresa MAC a dispozitivului dumneavoastra mobil, precum si modulele cookie.
 3. CE INSEAMNA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL: „Prelucrarea” inseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea.
 4. CARE SUNT DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL PE CARE LE PRELUCRAM: Datele dvs. cu caracter personal care vor fi prelucrate sunt urmatoarele: numele si prenumele, adresa de email, numarul de telefon, datele de identificare de pe copia cartii tale de identitate, inclusiv CNP-ul tau, datele cardului de credit (tipul cardului, numarul cardului de credit, numele titularului, data expirarii si codul de securitate), informatii despre sejurul clientului, inclusiv data sosirii si a plecarii, cereri speciale, observatii despre preferintele serviciilor dumneavoastra (inclusiv preferinta pentru tipul de camera, facilitati sau orice alte servicii utilizate) si orice alte date personale pe care le colectam direct de la tine sau din alte surse atunci cand devii client sau un potential client in vederea prestarii de servicii turistice, sau cand folosesti produsele sau serviciile noastre. Prin exceptie, si fara ca aceasta sa fie intentia noastra, este posibil sa colectam date cu caracter personal cu privire la minori (nume, inregistrari video, etc) insa va asiguram ca vom lua toate masurile necesare ca aceste date sa nu fie stocate, prelucrate mai mult decat este necesar.
 5. OPERATOR DE DATE CU CARACTER PERSONAL: Operatorul de date cu caracter personal (denumit in continuare „operatorul”) este Delta Est Hotel
 6. PRINCIPII PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR: Suru Best Travel S.R.L. se obliga sa respecte principiile de protectie a datelor cu caracter personal (denumite in continuare ,,Principiile”) prevazute de GDPR, pentru a se asigura ca toate datele sunt:Prelucrate in mod corect, legal si transparent;Colectate in scopuri specificate, explicite si legitime;Adecvate, relevante si limitate in raport cu scopurile pentru care sunt prelucrate;Corecte si actualizate;Pastrate intr-o forma care nu permite identificarea persoanelor vizate mai mult timp decat este necesar in raport de scopul prelucrarii;Procesate in conformitate cu drepturile persoanei vizate, intr-un mod care sa asigure o securitate adecvata a prelucrarii, astfel incat datele sa fie integre, confidentiale si disponibile.
 7. TEMEIUL SI SCOPURILE PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL: Conform art. 6 alin. 1 lit. a) din GDPR utilizam datele dumneavoastra personale in urmatoarele scopuri:* A. Rezervari: Utilizam datele dumneavoastra personale pentru a finaliza si administra rezervarea dumneavoastra online.* B. Serviciul clienti: Utilizam datele dumneavoastra personale pentru a va oferi serviciul clienti necesar.* C. Comentariile clientilor: Putem utiliza datele dumneavoastra de contact pentru a va invita prin e-mail sa scrieti un comentariu pentru oaspeti dupa sejur. Acesta ii poate ajuta pe alti calatori sa aleaga cazarea care le convine cel mai bine. Daca trimiteti un comentariu, acesta poate fi postat pe website-ul nostru.* D. Activitati de marketing: De asemenea, utilizam datele dumneavoastra pentru activitati de marketing, conform legii. In cazul in care utilizam datele dumneavoastra personale in scopuri de marketing direct, precum newsletteruri comerciale si comunicari de marketing privind produse si servicii noi sau alte oferte despre care credem ca ar putea fi de interes pentru dumneavoastra, vom include un link de dezabonare pe care il puteti utiliza daca nu doriti sa va mai trimitem mesaje.* E. Alte comunicari: S-ar putea sa existe si alte dati cand vom lua legatura prin e-mail, posta, telefon sau SMS, in functie de datele de contact pe care le partajati cu noi. Ar putea exista o serie de motive pentru aceste comunicari:a. Este posibil sa trebuiasca sa raspundem la si sa rezolvam cererile pe care le-ati facut.b. Daca nu ati finalizat o rezervare online, este posibil sa va trimitem un e-mail cu un memento pentru a va continua rezervarea. Credem ca acest serviciu suplimentar va este util pentru ca va permite sa continuati o rezervare fara a mai fi nevoie sa cautati din nou cazarea sau sa completati toate detaliile rezervarii de la inceput.c. Cand utilizati serviciile noastre, va putem trimite un chestionar sau va putem invita sa scrieti un comentariu despre experienta dumneavoastra pe website-ul nostru. Credem ca acest serviciu suplimentar este util pentru dumneavoastra si pentru noi, deoarece ne vom putea imbunatati website-ul pe baza feedbackului primit.* F. Analiza, imbunatatire si cercetare: Utilizam datele personale pentru a efectua cercetari si analize. Este posibil sa implicam o terta parte sa faca acest lucru in numele nostru. Putem partaja sau dezvalui rezultatele unor astfel de cercetari, inclusiv unor terte parti, in forma anonima, agregata. Utilizam datele dumneavoastra personale in scopuri analitice, pentru a ne imbunatati serviciile, pentru a imbunatati experienta utilizatorilor si pentru a imbunatati functionalitatea si calitatea serviciilor noastre online de calatorie.* G. Motive juridice: In anumite cazuri, trebuie sa utilizam informatiile furnizate, care pot include date cu caracter personal, pentru a rezolva disputele juridice sau reclamatiile, pentru investigatiile si respectarea reglementarilor sau pentru a pune in aplicare un acord sau pentru a conforma solicitarile legale din partea organelor de drept in masura in care acest lucru este prevazut de lege.* H Daca vom utiliza mijloace automate pentru a prelucra date cu caracter personal care produc efecte juridice sau va afecteaza in mod semnificativ, vom implementa masuri adecvate pentru a va proteja drepturile si libertatile, inclusiv dreptul de a obtine o interventie umana.Baze juridice* Avand in vedere scopurile A si B, ne bazam pe indeplinirea unui contract: Utilizarea datelor dumneavoastra poate fi necesara pentru a efectua contractul pe care il aveti cu noi. De exemplu, daca utilizati serviciile noastre pentru a face o rezervare online, vom utiliza datele dumneavoastra pentru a ne indeplini obligatia de a finaliza si administra aceasta rezervare in baza contractului pe care il avem cu dumneavoastra.* Avand in vedere scopurile C-H, ne bazam pe interesele sale legitime: utilizam datele dumneavoastra pentru interesele noastre legitime, cum ar fi furnizarea continutului cel mai potrivit pentru website, e-mailuri si newsletteruri, imbunatatirea si promovarea produselor si serviciilor noastre si continut de pe website-ul nostru, precum si pentru detectarea administrativa, frauda si in scopuri legale. Atunci cand utilizati datele personale pentru a servi intereselor noastre legitime, vom echilibra intotdeauna drepturile si interesele dumneavoastra in protejarea informatiilor dumneavoastra impotriva drepturilor si intereselor noastre.* In ceea ce priveste scopul H, ne bazam, de asemenea, daca este cazul, la obligatia noastra de a respecta legislatia aplicabila.* Daca este necesar, in conformitate cu legislatia aplicabila, vom obtine consimtamantul dumneavoastra inainte de a va prelucra datele personale in scopuri de marketing direct.In scopul indeplinirii obiectului nostru de activitate – Conform art. 6 alin. 1 lit. a) din GDPR, pot fi prelucrate date personale daca persoana vizata si-a dat consimtamantul pentru prelucrarea datelor sale cu caracter personal pentru unul sau mai multe scopuri specifice. Astfel, va putem contacta sau putem transmite datele dumneavoastra cu caracter personal in scopul realizarii obiectului nostru de activitate.
 8. PROCESAREA FORMULARULUI DE REZERVARE SI PARTAJAREA DE DATE: Delta Est Hotel va folosi informatiile pe care le furnizati in sectiunea corespunzatoare de REZERVARE, existenta pe site, exclusiv cu scopul de a procesa solicitarea dumneavoastra.Prin furnizarea oricaror date cu caracter personal prin intermediul site-ului HotelSuru.ro, intelegeti si sunteti de acord ca datele dumneavoastra vor fi prelucrate in conformitate cu prevederile Politicii GDPR.Va rugam sa aveti in vedere faptul ca pentru a putea procesa solicitarile dumneavoastra transmise in sectiunea de contact a site-ului, este posibil ca, in anumite circumstante, sa avem obligatia de a divulga datele dumneavoastra partenerilor cu care Delta Est Hotel colaboreaza si/ sau altor terti furnizori de servicii ai Delta Est Hotel. Cu toate acestea, Delta Est Hotel a adoptat masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru a asigura securitatea transferului de date, precum si prelucrarea in conformitate cu cerintele GDPR a datelor dumneavoastra de catre entitatile mentionate anterior. Delta Est Hotel se obliga sa nu prelucreze datele cu caracter personal furnizate in alt scop decat acela pentru care au fost transmise, cu exceptia situatiilor in care exista consimtamantul dumneavoastra expres pentru a le utiliza si in alte scopuri.De asemenea, este posibil ca Delta Est Hotel sa aiba acces si la alte date cu caracter personal prin stabilirea de catre dvs. a unei legaturi cu Delta Est Hotel, prin prelucrarea datelor comunicate in urma conversatiilor telefonice, conversatii e-mail, prezentarea la sediul nostru in vederea obtinerii de informatii, etc.Prin contactarea Delta Est Hotel in oricare mod stipulat mai sus sau oricare alta metoda care presupune o comunicare mijlocita sau nemijlocita intre dvs. si Delta Est Hotel, intelegeti si sunteti de acord ca datele dumneavoastra vor fi prelucrate in conformitate cu prevederile Politicii GDPR. In derulare activitatii noastre utilizam serviciile Booking.com, Tawk.to, MailMunch.co si Mailchimp.com: Colaboram cu Booking.com B.V., situat la adresa Herengracht 597, 1017 CE Amsterdam, Tarile de Jos (www.booking.com) (denumit in continuare Booking.com) pentru a va oferi serviciile noastre de rezervare online. Deoarece noi furnizam continutul acestui website si dumneavoastra faceti o rezervare directa prin noi, rezervarile sunt procesate prin Booking.com. Informatiile pe care le introduceti pe acest website vor fi, de asemenea, partajate cu compania Booking.com si afiliatii acesteia. Aceste informatii pot include date personale precum numele dumneavoastra., datele dumneavoastra de contact, detaliile dumneavoastra de plata, numele oaspetilor care calatoresc cu dumneavoastra si orice preferinte pe care le-ati specificat la efectuarea unei rezervari.Pentru a afla mai multe despre familia corporativa Booking.com, vizitati Despre Booking.com. Booking.com va va trimite un e-mail de confirmare, un e-mail inainte de sosire si va va oferi informatii despre zona si cazare. Booking.com va ofera, de asemenea, un serviciu clienti international non-stop din birourile sale locale in mai mult de 20 de limbi. Partajarea detaliilor dumneavoastra cu personalul de la serviciul clienti al Booking.com le permite sa raspunda atunci cand aveti nevoie de asistenta. Booking.com poate utiliza datele dumneavoastra in scopuri tehnice, de analiza si de marketing, dupa cum este descris mai departe in Politica de confidentialitate a Booking.com. Aceasta include faptul ca datele dumneavoastra ar putea fi, de asemenea, partajate cu alti membri ai grupului de companii Holdings Inc. pentru a va propune oferte de calatorie care v-ar putea interesa si pentru a va oferi servicii personalizate. Daca este necesar conform legii aplicabile, Booking.com va cere mai intai consimtamantul dumneavoastra. Daca datele dumneavoastra sunt transferate catre o tara din afara Spatiului Economic European, Booking.com va face aranjamente contractuale pentru a se asigura ca datele dumneavoastra personale sunt in continuare protejate in conformitate cu standardele europene. Daca aveti intrebari cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra personale prin intermediul Booking.com, va rugam sa contactati dataprotectionoffice@booking.com.BookingSuite: Datele dumneavoastra personale pot fi partajate cu serviciul BookingSuite B.V., situat la adresa Herengracht 597, 1017 CE Amsterdam, Tarile de Jos, compania care opereaza acest website si website-ul suite.booking.com. BookingSuite va va furniza informatiile care pot include date personale pe Booking.com in scopurile descrise mai sus.Mailmunch.co este un soft de tip baza de date pentru email-uri ce inregistreaza toate adresa de email care sunt adaugate din pagina HotelSuru.ro. Date de contact: https://www.mailmunch.co/contact/ Puteti consulta politica datelor cu caracter personal aici https://legal.mailmunch.com/gdpr/.Mailchimp.com este un soft de tip baza de date pentru trimitere de email-uri ce inregistreaza toate adresa de email care sunt adaugate din pagina HotelSuru.ro sau din istoricul adresei office@deltaest.ro. Date de contact: https://mailchimp.com/contact/ Puteti consulta politica datelor cu caracter personal aici https://mailchimp.com/legal/.Tawk.to este un soft de tip chat pentru a facilita conversatiile cu clientii care nu resusesc sa ne contacteze pe email sau telefonic din diferite motive. Date de contact: https://www.tawk.to/legal/ Puteti consulta politica datelor cu caracter personal aici https://www.tawk.to/data-protection/.
 9. DIVULGAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL CATRE TERTI: Datele cu caracter personal prelucrate de catre Delta Est Hotel vor putea fi divulgate si/ sau transferate catre terti doar in situatia in care exista consimtamantul dumneavoastra expres pentru a proceda in acest sens, cu exceptia situatiilor in care exista o obligatie legala/ contractuala pentru Delta Est Hotel de a proceda in acest mod. Delta Est Hotel va transmite datele dumneavoastra cu caracter personal birourilor notariale, institutiilor financiare bancare si non-bancare, intermediarilor de credite, autoritatilor publice, organelor judiciare, consultantilor externi catre care am externalizat furnizarea anumitor servicii si alte categorii de destinatari, exclusiv din RomaniaVa rugam sa aveti in vedere faptul ca este posibil ca in anumite circumstante sa avem obligatia de a divulga datele dumneavoastra cu caracter personal, partenerilor cu care Delta Est Hotel colaboreaza si/ sau altor terti furnizori de servicii ai Delta Est Hotel, cum ar fii Politia Romana.
 10. PRELUCRAREA DATELOR DE CATRE TERTI, ALTE SITE-URI SI SPONSORI: Site-ul HotelSuru.ro poate contine, la un moment dat, link-uri de acces catre alte site-uri ale caror politici de prelucrare a datelor pot fi diferite de cele ale Delta Est Hotel. Va rugam sa aveti in vedere si sa consultati politicile privind protectia datelor cu caracter personal ale celorlalte site-uri, Delta Est Hotel neasumandu-si responsabilitatea cu privire la informatiile trimise sau colectate de aceste terte parti.
 11. PRELUCRARE AUTOMATA DE DATE. COOKIE: Site-ul HotelSuru.ro foloseste identificatori de tip Cookie. In acest sens puteti consulta Politica noastra de Cookie, disponibila pe site, si va puteti exercita dreptul de a dezactiva Cookies, astfel cum este mai jos precizat.
 12. PERIOADA STOCARII DATELOR: Delta Est Hotel poate pastra datele prelucrate pentru diferite perioade de timp, apreciate ca fiind rezonabile, in conformitate cu scopurile indicate anterior. Pastram datele dumneavoastra numai pentru perioada necesara pentru atingerea scopului pentru care detinem datele, pentru a satisface nevoile dumneavoastra sau pentru a ne indeplini obligatiile impuse de lege.Pentru a sti cat timp pot fi pastrate datele dumneavoastra, folosim urmatoarele criterii:Atunci cand achizitionati drepturi de, pastram datele dumneavoastra personale pe durata relatiei noastre contractuale si ulterior pe perioada stabilita de normele financiar – contabile, respectiv pentru o perioada de 10 ani ;In cazul in care participati la o oferta promotionala, pastram datele dumneavoastra personale pe durata ofertei promotionale;In cazul in care ne contactati pentru o intrebare, pastram datele dumneavoastra personale pe durata necesara procesarii intrebarilor dvs., dar nu mai mult de 10 ani de la ultima corespondenta trimisa;In cazul in care creati un cont, pastram datele dumneavoastra personale pana cand solicitati sa le stergem sau dupa o perioada de inactivitate (fara o interactiune activa cu noi). In acest sens, mentionam ca datele prelucrate pentru acest scop vor fi sterse la 10 ani dupa ultima interactiune cu utilizatorul contului (ca de exemplu, login in contul dumneavoastra);In cazul in care v-ati oferit consimtamantul pentru marketing, pastram datele dumneavoastra personale pana cand va dezabonati sau solicitati sa le stergem sau dupa o perioada de inactivitate (fara o interactiune activa cu marcile noastre) definite in conformitate cu reglementarile si indrumarile locale. In acest sens, mentionam ca datele stocate in bazele noastre de date pentru scopul comunicarilor de marketing direct sunt sterse din evidentele acestor baze de date la 10 ani de ultima interactiune cu dumneavoastra;In cazul in care modulele cookie sunt stocate pe computer, le pastram atata timp cat este necesar pentru ca acestea sa isi atinga scopurile (de exemplu, pe durata unei sesiuni pentru cookie-urile de cos de cumparaturi sau cookie-urile pentru ID-uri de sesiune) si pentru o perioada definita in conformitate cu reglementarile si indrumarile locale. In acest sens, mentionam ca datele prelucrate prin modulele cookies folosite pentru a furniza publicitate comportamentala online, pentru a ne personaliza serviciile pentru dumneavoastra si pentru a permite distribuirea continutului nostru pe site-uri de socializare (butoane de distribuire destinate afisarii site-ului), vor fi pastrate pentru o perioada de maxim 10 ani de la colectarea acestora, in baza consimtamantului dumneavoastra.
 13. DREPTURILE PERSOANELOR VIZATE: In conformitate cu GDPR, aveti o serie de drepturi cu privire la datele personale pe care Delta Est Hotel le prelucreaza: 1. Dreptul de acces la datele prelucrare – Aveti dreptul de a accesa datele personale pe care le detinem. Prima furnizare de informatii se va face fara a percepe niciun fel de taxa. Daca veti mai avea nevoie de copii ale informatiilor deja furnizate, este posibil sa percepem o taxa rezonabila tinand cont de costurile administrative de furnizare a informatiilor. Solicitarile vadit neintemeiate, excesive sau repetate pot sa nu primeasca un raspuns.2. Dreptul la rectificarea datelor – Aveti dreptul sa cereti ca Datele dumneavoastra sa fie rectificate daca sunt inexacte sau invechite si/ sau sa le completati daca acestea sunt incomplete. Daca aveti un cont, poate fi mai usor sa va corectati propriile date prin intermediul functiei „Contul meu”.3. Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) – In unele cazuri, aveti dreptul de a obtine stergerea sau distrugerea Datelor dumneavoastra. Acesta nu este un drept absolut, deoarece uneori s-ar putea sa fim fortati sa pastram Datele dumneavoastra din motive legale sau juridice.– exactitatea Datelor este contestata de persoana vizata (adica de dumneavoastra), pentru o perioada care permite operatorului (adica Delta Est Hotel) sa verifice corectitudinea Datelor;– prelucrarea este ilegala si persoana vizata (adica dumneavoastra) se opune stergerii Datelor si solicita restrictia de utilizare a acestora;– operatorul (de exemplu, Delta Est Hotel) nu mai are nevoie de Date pentru prelucrare, dar acestea sunt solicitate de persoana vizata (adica de dumneavoastra) pentru stabilirea, exercitarea sau apararea unor pretentii legale;– persoana vizata (adica dumneavoastra) a ridicat obiectii procesarii bazata pe motive legitime din partea operatorului (in acest caz Delta Est Hotel) in temeiul verificarii daca motivele legitime ale operatorului (Delta Est Hotel) depasesc pe cele ale persoanei vizate (adica dumneavoastra).5. Dreptul la portabilitatea datelor – Aveti dreptul sa mutati, sa copiati sau sa transferati datele care va intereseaza din baza noastra de date intr-o alta. Acest lucru se aplica numai datelor pe care le-ati furnizat, atunci cand procesarea se bazeaza pe consimtamantul dumneavoastra sau pe baza unui contract si este implementata prin mijloace automate.6. Dreptul de opozitie – Va puteti opune in orice moment prelucrarii datelor dumneavoastra atunci cand o astfel de prelucrare se bazeaza pe un interes legitim.7. Dreptul de a retrage consimtamantul in orice moment – Va puteti retrage consimtamantul in ceea ce priveste prelucrarea datelor dumneavoastra atunci cand o astfel de procesare se bazeaza pe consimtamant. Retragerea consimtamantului nu afecteaza legalitatea prelucrarii pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia.8. Dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere competenta – Aveti dreptul sa depuneti o plangere in fata autoritatii de protectie a datelor din tara dumneavoastra de resedinta sau de domiciliu pentru a contesta practicile de protectie a datelor oferite de Delta Est Hotel. 9. Dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra in scopuri de marketing direct – Va puteti dezabona sau renunta la comunicarea noastra de marketing direct in orice moment. Este mai usor sa faceti acest lucru dand clic pe linkul „dezabonare” in orice e-mail sau comunicare pe care vi le trimitem.10. Dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra de catre noi atunci cand desfasuram actiuni in interes public sau in interesele legitime proprii sau ale unui tert – Va puteti opune in orice moment prelucrarii datelor dumneavoastra atunci cand o astfel de prelucrare se bazeaza pe un interes legitim.11. Dreptul de a dezactiva Cookies – aveti dreptul sa dezactivati modulele cookie. Setarile din browser-ele de Internet sunt de obicei programate in mod implicit pentru a accepta modulele cookie, dar puteti sa le reglati usor modificand setarile browser ului. Multe module cookie sunt utilizate pentru a spori gradul de utilizare sau functionalitate a site-urilor web / aplicatiilor; prin urmare, dezactivarea modulelor cookie va poate impiedica sa utilizati anumite parti ale site-urilor sau aplicatiilor noastre, asa cum este detaliat in tabelul Cookie relevant. Daca doriti sa restrictionati sau sa blocati toate cookie-urile stabilite de site-urile web / aplicatiile noastre (care va pot impiedica sa utilizati anumite parti ale site-ului) sau orice alte site-uri / aplicatii, puteti face acest lucru prin setarile browserului. Functia Ajutor din browserul dumneavoastra va va spune cum. Pentru mai multe informatii, consultati urmatoarele linkuri: http://www.aboutcookies.org/;Va puteti exercita oricare dintre aceste drepturi in ceea ce priveste datele personale pe care Delta Est Hotel le prelucreaza prin adresarea unei simple cereri catre DPO-ul Delta Est Hotel. Intr-o astfel de situatie este foarte posibil sa solicitam o dovada a identitatii dumneavoastra.
 14. SOLICITARI JURIDICE: Accesam, pastram si oferim informatiile dumneavoastra autoritatilor de reglementare, factorilor de aplicare a legii sau altor entitati:1. Ca raspuns la o solicitare de natura juridica, atunci cand consideram, cu buna-credinta, ca legea ne impune acest lucru. De asemenea, este posibil sa raspundem la solicitari de natura juridica atunci cand consideram, cu buna-credinta, ca raspunsul impus de legile din jurisdictia respectiva afecteaza utilizatorii din acea jurisdictie si este conform cu standardele recunoscute la nivel international.2. Atunci cand consideram, cu buna credinta, ca este necesar pentru: a detecta, a preveni si a raspunde la acte de frauda, utilizarea neautorizata a oricarui material care ne apartine, incalcari ale conditiilor sau politicilor noastre sau alte activitati daunatoare sau ilegale, pentru a ne proteja pe noi (inclusiv drepturile, bunurile sau materialele noastre), pe dumneavoastra si pe altii, inclusiv in cadrul investigatiilor sau al anchetelor autoritatilor de reglementare sau pentru a preveni decesul sau vatamarea corporala iminenta. De exemplu, daca este relevant, furnizam informatii catre si primim informatii de la terti parteneri despre fiabilitatea contului dumneavoastra, pentru a preveni frauda, abuzul si alte activitati daunatoare in cadrul si in afara materialelor noastre.Informatiile pe care le primim despre dumneavoastra pot fi accesate si stocate o perioada mai lunga de timp atunci cand fac obiectul unei solicitari de natura juridica sau unei obligatii legale, al unei anchete guvernamentale, sau al unor investigatii privind posibile incalcari ale conditiilor sau politicilor noastre, sau in alte cazuri pentru a preveni prejudiciile.
 15. RELATIILE CU ALTI OPERATORI: In functie de context, s-ar putea sa ne gasim in situatia necesitatii absolute de a oferi informatii la un nivel mai inalt, atat global, cat si intern sau extern, partenerilor nostri si celor cu care facem transfer de date cu respectarea GDPR, in virtutea asigurarii oferirii unor servicii cat mai profesionale cu putinta. Informatiile controlate de Delta Est Hotel ar putea fi transferate, transmise sau stocate si prelucrate in UE sau in alte tari decat tara in care locuiti, in scopurile descrise in aceasta politica. Aceste transferuri de date sunt necesare pentru a putea furniza servicii la cel mai inalt nivel, precum si a continua sa va furnizam materialele noastre la cel mai bun nivel profesional. Utilizam clauze contractuale standard aprobate de Comisia Europeana si ne bazam pe deciziile privind caracterul adecvat emise de Comisia Europeana cu privire la anumite tari, dupa caz, in ceea ce priveste transferurile de date din SEE catre Statele Unite si catre alte tari.
 16. SECURITATEA PRELUCRARII: Suru Best Travel S.R.L. a adoptat masuri tehnice si organizatorice de prelucrare a datelor, actualizate in conformitate cu cerintele GDPR, cu scopul de a proteja datele dumneavoastra cu caracter personal impotriva oricaror actiuni de acces neautorizat, utilizare necorespunzatoare sau divulgare, modificare neautorizata, distrugere sau pierdere accidentala. Toti angajatii si colaboratorii Delta Est Hotel, precum si orice terte parti care actioneaza in numele si pe seama Delta Est Hotel sunt obligati sa respecte confidentialitatea informatiilor dumneavoastra si cerintele GDPR, in conformitate cu prevederile Politicii GDPR.
 17. EXPUNERARE DE RASPUNDERE: Site-ul Delta Est Hotel poate contine legaturi catre alte site-uri si/sau alte pagini web care nu sunt proprietatea Suru Best Travel S.R.L., Delta Est Hotel nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la continutul acestor site-uri si, prin urmare, nu va putea fi tinuta raspunzatoare pentru continutul, publicitatea, bunurile, serviciile, software-ul, informatiile sau alte materiale disponibile pe sau prin intermediul acestor site-uri. Delta Est Hotel nu va fi responsabila de pierderea datelor cu caracter personal, de orice efecte negative asupra datelor personale ale vizitatorilor sau de alte daune morale si/ sau patrimoniale cauzate de accesul la respectivele site-uri.
 18. ACTUALIZAREA POLITICII DE PROTECTIE SI PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL: Va rugam sa aveti in vedere faptul ca prezenta Politica poate face obiectul unor modificari periodice de continut, prin actualizarea site-ului Delta Est Hotel. Va rugam sa nu continuati sa utilizati site-ul Delta Est Hotel daca nu sunteti de acord cu astfel de modificari. De asemenea, va recomandam sa verificati aceasta pagina pentru orice actualizare.Termenii Politicii GDPR se interpreteaza in conformitate cu legislatia aplicabila.
 19. CONTACT: Daca aveti intrebari sau preocupari cu privire la modul in care tratam si folosim datele dumneavoastra cu caracter personal sau doriti sa va exercitati oricare dintre drepturile dumneavoastra, va rugam sa ne contactati accesand datele de contact existente pe site sau pentru orice intrebare privind serviciul furnizat ne puteti contacta pe adresa de mail office@deltaest.ro, sau la Telefon 0743.214.084 .Dreptul tau de a depune plangere se poate exercita prin transmiterea acesteia catre: ANSPDCP la datele de contact: Bd G-ral Gheorghe Magheru 28-30, sector 1, Bucuresti, cod postal 010336

FELICITARI! AI AJUNS LA SFARSIT. ITI MULTUMIM CA TI-AI FACUT TIMP SA AFLII DESPRE TERMENI SI CONDITII.