Restaurant Sulina

Băuturi fine și mâncare delicioasă
cazare in delta dunarii 19 scaled

Vrei să arunci o privire în restaurantul nostru?

Te invit─âm s─â vizitezi galeria noastr─â!

Restaurantul Delta Est Sulina este locul perfect pentru a savura cele mai delicioase m├ónc─âruri ├«n timpul vacan╚Ťei tale ├«n Delta Dun─ârii. Echipa de buc─âtari ╚Öefi se str─âduie╚Öte s─â ofere o experien╚Ť─â culinar─â memorabil─â, prin intermediul meniurilor alese ╚Öi preg─âtite cu mare aten╚Ťie ╚Öi grij─â. Ingredientele utilizate sunt atent selectate pentru a asigura o calitate superioar─â ╚Öi sunt mereu proaspete.

Rezerv acum o masa la restaurant
Locatie
Strada a II-a 220, Sulina, Tulcea - Delta Dun─ârii
Teras─â
Interior
120 locuri pe teras─â
60 locuri la interior
Orar
10:00-22:00
Restaurant Delta Est Sulina
Un sanctuar culinar ├«n inima Deltei Dun─ârii ├«╚Öi ├«nt├ómpin─â oaspe╚Ťii cu o teras─â ├«nc├ónt─âtoare, ├«nv─âluit─â ├«ntr-o pergol─â, care adaug─â un farmec aparte experien╚Ťei gastronomice. Aici, ├«ntr-un cadru spectaculos, savureaz─â delicatesele preg─âtite cu m─âiestrie, ├«n vreme ce te bucuri de compania celor dragi ╚Öi te la╚Öi ├«nv─âluit de atmosfera cald─â ╚Öi relaxat─â. Delta Est Restaurant, un loc unde pl─âcerile culinare se ├«nt├ólnesc cu amintiri de neuitat ╚Öi un serviciu irepro╚Öabil.

Restaurant Sulina

restaurant delta dunarii
restaurant delta dunarii
restaurant delta dunarii
restaurant delta dunarii

Dacă dorești să te bucuri de mâncarea ta în aer liber, restaurantul nostru dispune de o terasă acoperită cu pergolă, care este perfectă indiferent de vreme sau anotimp. Atmosfera perfectă pentru a savura mâncărurile tale preferate din Delta Dunării.

Dacă ești în căutarea unui restaurant special pentru evenimente în Delta Dunării, Restaurantul Delta Est Sulina este locul perfect. Cu o atmosferă caldă și primitoare, acest restaurant oferă un decor elegant și un meniu diversificat pentru a satisface toate gusturile.